© 2017 av Jag hjärtar

Happy Training by MKA, The Studio Brandthovdagatan 16, 72135 Västerås

Varifrån kommer kroppshetsen, egentligen?

27 Apr 2017

En vän tilll mig delade detta oerhört tänkvärda videoklipp och jag känner att jag behöver sprida det vidare.

 

Idag är det mycket prat om att media skapar kroppshets och dålig självkänsla hos våra ungdomar, hos våra barn. Det är hälsobloggare som lägger upp oerhört vackra matbilder och påtalar hur oerhört viktigt det är med ekologisk, ren mat och att DU ansvarar för din hälsa, det är PT's egna deffperioder och magrutor som kommer upp som bilder tänkta att inspirera. Det är många förståsigpåare som skriver om "måste", "borde", "ska" när det kommer tilll träning och hälsa.

Här kan ALLA välja vad man vill följa och inspireras av. 

 

Men är det någon som stannat upp och tänkt över sitt eget beteende?

Ens eget beteende som förälder då.

Vilket budskap vi vill förmedla till våra härliga ungar och ungdomar.

 

Jag skriver inget mer. Se videoklippet. Tag ansvar.

(Ja, jag har självklart rannsakat mig själv och insett....)

 

Kroppshetsen börjar hemma - Yle X3M

 

 

Share on Facebook
Please reload

Senaste inläggen

31 Mar 2019

27 Mar 2019

12 Jul 2018

14 Feb 2018

Please reload

Arkiv
Please reload

Taggar
Please reload