top of page

Varifrån kommer kroppshetsen, egentligen?


En vän tilll mig delade detta oerhört tänkvärda videoklipp och jag känner att jag behöver sprida det vidare.

Idag är det mycket prat om att media skapar kroppshets och dålig självkänsla hos våra ungdomar, hos våra barn. Det är hälsobloggare som lägger upp oerhört vackra matbilder och påtalar hur oerhört viktigt det är med ekologisk, ren mat och att DU ansvarar för din hälsa, det är PT's egna deffperioder och magrutor som kommer upp som bilder tänkta att inspirera. Det är många förståsigpåare som skriver om "måste", "borde", "ska" när det kommer tilll träning och hälsa.

Här kan ALLA välja vad man vill följa och inspireras av.

Men är det någon som stannat upp och tänkt över sitt eget beteende?

Ens eget beteende som förälder då.

Vilket budskap vi vill förmedla till våra härliga ungar och ungdomar.

Jag skriver inget mer. Se videoklippet. Tag ansvar.

(Ja, jag har självklart rannsakat mig själv och insett....)


Senaste inläggen
Arkiv
Taggar
Inga taggar än.
bottom of page