top of page

Jag önskar dig framgång.

När du kommer till mig som PT-klient så får du berätta om dina mål, dina drömmar och vad du önskar uppnå genom att anlita mig som din personliga tränare.


Detta är den "lätta" biten.


Det är efter det din resa börjar. På riktigt.


Japp, det är DU som måste göra jobbet.


Oavsett om det handlar om att äta schysst och energigivande mat, gå upp eller ned i vikt, få bättre rörlighet i kroppen eller bli snabbare i spåret.


Jag är din guide, din coach, jag håller dig i handen, jag puttar & drar en aning.


Men jag kan inte göra jobbet åt dig.


Så när jag frågar hur din dag varit, hur du sovit, om du käkat bra och så vidare, så gör jag precis det jag ska göra, dvs mitt jobb. Så att jag vet att vi kan göra det jag planerat, så att du har rätt energi, att du förberett dig.


Att träna med mig är verkligen inte alltid en dans på rosor. Men å andra sidan hade du inte behövt mig heller om det hade känts som ett kärleksmöte varje gång.


Så, med det sagt. Vill du nå ditt eller dina mål? Ok, då kör vi!


2 коментарі


Therése Lundgren
Therése Lundgren
25 серп. 2021 р.

Precis så är det, tårar, glädje, lycka blandat med att jag blivit både arg och besviken på min kropp ibland, men så blir det glädjetårar nästa gång för framstegen jag gör 🙏❤️‍🩹💪🤩 och det är tur du gör ditt jobb så himla bäst ❤️❤️❤️ så tacksam 🙏 törs inte tänka på hur mitt liv sett ut utan din hjälp🙏 jag är rörligare, starkare, har bättre kondition, sover bättre, äter regelbundet, är gladare, har mer energi och det bästa av allt smärtan plågar mig inte längre 🙏🤩😍❤️

Вподобати
Maria Karlbom Andersson
Maria Karlbom Andersson
25 серп. 2021 р.
Коментар для:

Åhhh Tessan 🙏💗 Tillsammans såklart! Så fint att få rå om dig, tjata lite, coacha dig och se dig utvecklas!

Вподобати
Senaste inläggen
Arkiv
Taggar
Inga taggar än.
bottom of page