top of page

NEJ, det är INTE lättare för mig än för dig.

Senaste tiden har jag fått utstå en hel del kommentarer, från inte bara klienter utan övriga bekanta och vänner runtikring, om att träning minsann är så mycket enklare för mig att få till än för dem.


Ursäkta?!


Tydligen är det jobbigt att se vad jag gör avseende min egen träning på Instagram bland annat. Så jobbigt att man i vissa fall valt att avfölja, för citat: "jag blir så provocerad", eller "jag blir så frustrerad" osv.


Det är också jobbigt att inte få några resultat av sin träning. Detta efter att ha bett om träningsupplägg att köra på egen hand, men ha 18723 ursäkter och förklaringar till varför man valt att prioritera på annat sätt.

Att då på fullaste allvar tro att resutltaten kommer ändå liksom, som ett litet gulligt brev i postlådan, verkar i mina ögon rätt så dumt.


Till en början blev jag lite lätt provocerad och lite gick i försvar. Men så började jag fundera på dessa märkliga uttryck och uttalanden.


Vad beror det på? Varför blir DU provocerad av MIN träning? Varför blir DU provocerad när jag bemöter dina "ursäkter" till varför dina resultat uteblir?


För vems skull tränar du? Varför har du valt att träna med en PT, och i detta fallet MIG?


Åter till rubriken.

Jovisst, jag har tillgång till en fin och härlig träningsstudio, absolut. Men den är ju i första hand till för DIG, och alla andra härliga klienter, den är till för mina duktiga kollegor och deras klienter. Den är till för alla starka & fina medlemmar, gruppträning och workshops.

Och så vidare.


Kunskapsmässigt är det såklart lättare för mig än för dig. Men det är ju också därför du valt att anlita en tränare, som kan hjälpa dig och lära dig saker, oavsett om det handlar om träning, kost eller motion.

Vad du sedan väljer att göra med denna kunskap är ju faktiskt upp till dig.


Så, en gång till. För vems skull tränar du? Vad vill du med din träning? Jag är mer än gärna din guide, din coach, ditt stöd. Men jag tänker inte göra ditt jobb.


Jag är redo att hjälpa DIG om du är redo att ta ansvar.

1 commentaire


Annica Hallström
Annica Hallström
08 juin 2022

Sååå rätt du tänker. Du har gjort en enorm resa för att komma där du är idag. Ingen har släppt kunskapen på dig, ingen har tränat åt dig, ingen gav dig en fin studio. Det är grymt hårt jobb bakom, slit och svett, tränade, pluggande, nötande för att komma dit du är. Kämpande som företagande som har gett, ger och kommer att ge dig och alla oss andra ett bättre och hälsosammare liv. För mig är du en enormt stor inspiration att man kan göra det man vill om du tror, kämpar och vill. Grymma fantastiska du!❤️

J'aime
Senaste inläggen
Arkiv
Taggar
Inga taggar än.
bottom of page