top of page

Välkommen till Happy Training!

𝕍Ä𝕃𝕂𝕆𝕄𝕄𝔼ℕ ℍ𝕀𝕋!


Jag vill börja med att tacka just DIG som följer oss på Happy Training - det betyder mycket!


Ni är många som hängt med från början och de flesta av er känner till just Maria och Happy Training, men ni är också många nya följare och därför är det på sin plats att berätta lite om historien bakom samt lite mer om just Maria.


🧩Jag har inte alltid tränat. I själva verket har jag varit den där som lite gjorde narr av folk som tränade på sin semester.


Jag har Psoriasis Artrit, Sjögrens Syndrom samt fibromyalgi, så träning har aldrig varit lätt, och är fortfarande en utmaning. Men jag har lärt mig att jag mår så mycket bättre av att just träna.


🧩Jag har vägt 104 kilo (eller mer, men detta var vikten jag vägde in mig på hemma när jag hade bestämt mig för att det fick vara nog). Med skyhögt blodtryck och MASSOR med smärtstillande medicin så mådde jag verkligen inte bra alls. Med fyra magar var det en omöjlighet att knyta mina skor utan att få ett mindre utbrott. Det var nog nu.


🧩Jag bytte ut alla grisiga mackor mot vanlig mat, slutade jobba & äta på nätterna, och började promenera. Där startade resan. Det tog mig 2 år att gå ned 35 kilo. Japp, det tar tid.


🧩Jag bygger på med rolig träning i form av Zumba hos bästa Linda Hemrell på Dansverkstan och där någonstans föddes en längtan att hjälpa och stötta andra i liknande utmaningar.


🧩Efter en stor och riskfylld diskbråcksoperation i nacken började jag styrketräna med hjälp av finaste Angelica Schäfer och nu händer det grejer i huvudet, ska jag kanske lämna IT-branschen och göra något annat?


🧩År 2013/2014 hamnar jag på avdelningen Akut Stroke- och Neurologi, läget är katastrofalt med så mycket smärta i huvudet att jag är beredd att hugga av en arm för att slippa värken i huvudet. Blodtrycket skenar och det tar ca 3 veckor för sjukvården att hitta en smärtlindring som fungerar. Diagnosticeras med Trigeminusneuralgi, icke klassisk.

Efter detta börjar min resa tillbaka och där bestämmer jag mig för att det är dags att hoppa. Jag byter bransch helt enkelt. Livet är för kort för något annat liksom.


🧩 År 2014 är jag nyexad Personlig Tränare och nu börjar resan med eget företag och att få hjälpa andra må bättre och få en ökad livskvalité.


🧩Går allt som på räls efter detta då? Nej, verkligen inte.

Livet ÄR. I allra högsta grad. Förlorar min pappa i sviterna av cancer, vår familj genomgår en livskris så stor att den får förbli vår egen och inte offentlig. Men vi överlever. Förlorar min mamma och nu är jag föräldralös. En märklig känsla. Så mycket sorg.


🧩Men jag håller i. Tillsammans med min familj. Tillsammans med min andra familj på Happy Training. Att hålla i träningen och motionen har för mig varit en avgörande faktor. Lägg därtill förmånen att få hjälpa andra nå sina mål och förverkliga sina drömmar.


🧩År 2018 blir jag med STUDIO, en träningsstudio på 66 kvm. Jag kör än så länge allt på egen hand men det börjar bli övermäktigt.

Vågar mig på att ta in en till instruktör – välkommen coola Pernilla!

Vi drar på med boxpass och hälsar grymma Camilla välkommen!

Snärjer en av mina trogna medlemmar och tillika en otroligt fin vän, till utbilda sig till Personlig Tränare – hej bästa Emma!


🧩År 2020 blir vi med STUDIO 2.0 – mitt i en pandemi – hur fan ska detta gå?

Vi håller i, vi håller avstånd, vi spritar ALLT hela tiden och liksom kommer varandra nära på ett märkligt sätt – TILLSAMMANS:


🧩År 2021 säger vi välkommen till Kettlebell-Carina – så himla häftigt att du gör detta Carina!


🧩Året är 2022 och WE ARE STILL HERE!


Bjuder på lite gott & blandat från åren som gått, håll till godo!

Commentaires


Senaste inläggen
Arkiv
Taggar
Inga taggar än.
bottom of page