top of page
Maria Karlbom Andersson

Din personliga tränare!

 

Mitt motto och min passion är Happy Training! Träning ska vara lustfyllt och något att längta till! En aktiv livsstil och hållbar hälsa - med en stor portion glädje och sunt förnuft - är något jag strävar efter både för mig själv och mina klienter. Att inspirera, utmana och leda är något av det roligaste jag vet!

HappyTrainingOutside2018-WEB-122_edited.jpg
Från tjock och ofrisk till
stark och härlig

Jag har alltid uppfattats som en rolig prick, en glad tjej helt enkelt, med nära till skrattet. Lite rund och go. Fluffig. Som bara växte och växte i takt med att jag jobbade på tok för mycket samtidigt som jag i princip levde på mackor och O'boy. Till slut visade vågen 100 kilo och jag kunde inte knyta mina egna skor utan att vika undan magarna - ja, jag hade flera - och det var dags att ta ett beslut. Med övervikten följde ju dessutom ett skyhögt blodtryck, sömnsvårigheter, stress och andra helt onödiga saker.

 

"Jag minns min första promenad, en kilometer ungefär, där jag på allvar trodde jag skulle dö på kuppen."

 

Men jag fortsatte promenera, och det gick bättre och bättre och livet vände så sakteliga åter. Jag skippade mackorna och O'boyen och återinförde vanlig mat på regelbundna tider och det gjorde susen.

 

Viktraset och hälsoeffekterna gav mersmak och i takt med att vikten rasade växte modet. Jag var redo att prova något annat än bara promenader - äntligen! Det var då jag upptäckte Zumban - vilken kick, vilken energi, vilken glädje - och jag startade bloggen A Zumbaholics Diary, just för att det var så roligt och lustfyllt att röra på sig, att må bättre och att ha fått in glädjen i livet igen.

 

Vartefter tiden gick lade jag märke till att fler och fler blev nyfikna på hur jag hade lyckats och frågan ”hur gjorde du?” kom oftare och oftare. Andra blev inspirerade av mig och min resa mot ett hälsosammare liv. Och här väcktes tanken "Hur skulle jag kunna hjälpa andra?". Jag ville ju inget hellre än att få dela med mig, jag ville fortsätta inspirera och motivera andra, att visa att allt är möjligt! Och genom att fortsätta min livsresa genom att träna styrketräning, zumba, dans, pilates, yoga, boxning med mera, var det dags att ta steget fullt ut, och jag utbildade mig till gruppträningsinstruktör, Hälsoinspiratör och Personlig Tränare.

Utbildningar
Kvinnohälsa, under och efter graviditet
Kettlebell Instructor
Cert. Stark genom klimakteriet Coach
EBP Viktreglering

P.E One Instructor
3D Dissection, Phoenix / Arizona
3D Performance
3D Fascia

Cert. Movement Specialist, 3D Trainer

3D Löpning, individuell

Löpcoach, grupp

Eleiko Strength Coach steg 1 och 2
Licensierad Personlig Tränare

Hälsoinspiratör

FC Training & Functional Training

Inspiration och motivation

Jag strävar efter att ge dig ett positivt bemötande och en inspirerande upplevelse. Därmed ger jag dig verktygen för att finna både din egen kraft och lust till träning- och rörelseglädje.

Kvalitet och ansvar

Jag strävar alltid efter att leverera högsta möjliga kvalitet till dig, oavsett om det handlar om ett enskilt träningstillfälle, ett gruppträningspass eller en inspirationsföreläsning hos ditt företag.

Ödmjukhet och generositet

Ödmjukhet är ett oerhört viktigt ledord i allt jag gör, och jag ser det som ett stort förtroende i att både få ta mig an dig och hjälpa dig nå dina mål, likväl som att få komma till ditt företag och inspirera dina anställda till ett mer hälsosamt och aktivt liv. När du anlitar mig så kan du känna dig säker på att jag alltid, oavsett uppdrag, kommer att agera med stor generositet.

Core Values, mina kärnvärden, det är vad du kan förvänta dig av mig och Happy Training by MKA.

Core Values
bottom of page