top of page

Vår passion och vårt driv ligger i att se människor utvecklas, att nå sina mål och framför allt, att se glädjen hos våra klienter och medlemmar när de har lyckats med något de tidigare inte trodde var möjligt, det slår det mesta!

Oavsett fysisk nivå, målsättning eller ålder tror vi att alla människor i huvudsak drivs av glädje och en känsla av att få lyckas med något, att nå framgång. Därför strävar vi mot att träna på både ett lustfyllt och utmanande sätt. Tillsammans sätter vi målen och tar klivet ut ur bekvämlighetszonen.

För oss är helheten viktig – det handlar inte enbart om att träna och äta rätt - det handlar om en livsstil, en känsla av välmående, både fysiskt och psykiskt. Vi har bara en kropp och den behöver rörelse för att må bra och hålla livet ut.

230410-513_sv.jpg

Gruppträning och medlemskap

150 kr

Schema och klassbeskrivningar hittar du under fliken "Schema". Här kan du boka din klass!

Engångsbiljett: 150:-

15-klipp: 1575:-

Medlemskap MINI (2 pass/vecka) sex månader: 650:-/månad eller 3600:- för hela perioden.
Medlemsskap OBEGR sex månader:
850:-/månad eller 4700:- för hela perioden.

HTBMKAByLindaEliassonJuni2020_WEB-73.jpg

PT-paket MEDIUM (24 tim)

17.300 kr

Du har 24 PT-timmar att fördela enligt dina önskemål, men vi kommer också att ge dig vår rekommendation om hur du på bästa sätt kan utnyttja dina timmar. På 24 timmar kommer du att komma igång med din träning på ett tryggt och säkert sätt samtidigt som du kommer att få chansen till att utmana dig själv på ett spännande sätt. Vill du köpa PT-paket MEDIUM? Fyll i formuläret för din kostnadsfria konsultation så kontaktar vi dig!

HappyTrainingOutside2018-WEB-132.jpg

Löpgrupp

Kontakta för pris

Vill du ha sällskap på din löpträning? Eller vill du lära dig springa smartare och få en utveckling i ditt löpsteg? Eller vill du helt enkelt bara bli bättre på att springa?

Varför inte samla ditt eget gäng och anlita Maria som löpcoach. Mejla på maria@happy-training.se för mer information om dag, tid, pris.

Skärmavbild 2019-02-21 kl. 07.27.03.png

Mätning, kroppssammansättning

400 kr

Med en kalipermätning kan jag mäta din kropps fettprocent. Jag mäter enligt 3-punktsmetoden. Med en tanitamätning kan du få mer detaljerad information om vad din kropp innehåller, bland annat fettmassa, vatten, muskelmassa, skelett, fysisk ålder.

HappyTrainingbyMKA-2021-WEB-143.jpg

PT30

465 kr

Har du ont om tid men vill få till din träning på ett smart och effektivt sätt? Då är PT30 helt rätt för dig! På PT30 blir du serverad pepp, inspiration och jag garanterar svettfest.

HTBMKAByLindaEliassonJuni2020_WEB-85.jpg

PT-paket LARGE (36 tim)

25.585 kr

Du har 36 PT-timmar att fördela enligt dina önskemål, men vi kommer också att ge dig vår rekommendation om hur du på bästa sätt kan utnyttja dina timmar. På 36 timmar kommer du både att komma igång med din träning på ett tryggt och säkert sätt, samtidigt som du kommer få chansen att träna i flera olika träningszoner, allt för att utmanas och utvecklas på ett optimalt sätt. Vill du köpa PT-paket LARGE? Fyll i formuläret för din kostnadsfria konsultation så kontaktar vi dig!

HappyTrainingOutside2018-WEB-130.jpg

Företagsträning

Offert per förfrågan

Vill du som chef ha aktiva medarbetare?

Att satsa på hälsa och träning för sina anställda ger dig otroligt mycket tillbaka i längden. Piggare, friskare och nöjdare anställda är bara några punkter. Jag kommer ut till dig som företagare och tränar dig och din personal. Vi jobbar i team eller enskilt efter egen förmåga. Varje pass skräddarsys efter era förutsättningar och behov. Planerar ni en friskvårdsdag så rekommenderar jag ett Bootcamp om ni vill vara ute. Härligt pass där alla kan vara med, där vi jobbar både enskilt, i par och i grupp. Eller varför inte kontorsträning med genomgång av övning som du enkelt kan ta till om du känner dig stel eller vill öka din rörlighet. Bästa sättet att förhindra ohälsa är att satsa på hälsa! Kontakta mig för mer information och offert.

HappyTrainingOutside2018-WEB-24.jpg

PT60

875 kr

Vill du träna en timme med Personlig Tränare för att få lite pepp och inspiration, eller bara komma igång, så boka en träningstimme!

HappyTrainingOutside2018-WEB-54.jpg

PT-duo 60

1.080 kr

Personlig träning för två! Har ni ett gemensamt mål, vill ha extra pepp eller investera i en god hälsa tillsammans? Oavsett anledning blir det roligare när vi gör det tillsammans. Träna med en kollega, sambon eller din bästa kompis.

 

Ni kan antingen boka ett engångstillfälle för 1080:- eller så tecknar ni ett paket enligt alternativ nedan:

PT-duo SMALL12 tim: 11.120 kr

PT-duo MEDIUM 24 tim: 21.010 kr
PT-duo LARGE 36 tim: 29.660 kr

HTBMKAByLindaEliassonJuni2020_WEB-15.jpg

Träningsupplägg

875 kr

Vill du ha träningsinspiration, eller bara komma igång med din träning? Då kan du beställa ett träningsupplägg som är anpassat utifrån ditt mål och dina förutsättningar. Du besvarar ett kortare frågeformulär samt en gör en hälsodeklaration, som sedan ligger till grund för ditt personliga upplägg.

HappyTrainingbyMKA-2021-WEB-72.jpg

PT-paket SMALL(12 tim)

8.960 kr

Du har 12 PT-timmar att fördela enligt dina önskemål, men vi kommer också att ge dig vår rekommendation om hur du på bästa sätt kan utnyttja dina timmar. På 12 timmar kommer du att ha goda möjligheter att komma igång med din träning på ett tryggt och säkert sätt. Vill du köpa PT-paket SMALL? Fyll i formuläret för din kostnadsfria konsultation så kontaktar vi dig!.

HappyTrainingbyMKA-2021-WEB-145.jpg

PT Small Group (4-8 pers)

från 1.200 kr

Är ni flera som vill dela på en Personlig Tränare så är detta det perfekta alternativet! Att träna i grupp men ändå få den personliga touchen ger en fantastisk känsla och utveckling. Träningen kan bedrivas utomhus, på en träningsanläggning eller enligt överenskommelse. Här kan du boka en timme - om du vill så syr vi ihop flera tillfällen till er och du får då ett annat pris, enligt offert.

frisk sallad

Kostprogram

875 kr

Om du vill gå ned eller upp i vikt, eller bara få bättre koll på vad du äter, kan jag ta fram en kostplan för din räkning.

Kosten är bara en del i din livsstil – en del av vardagen – och jag ser det som viktigt att ha en god balans i sin kosthållning. Målet för en kostplan är att du ska få en djupare förståelse för vad just din kropp behöver och mår bra av, allt för att kunna prestera så optimalt som möjligt.

3D-träning

3D-träning bygger på hur kroppen reagerar på de olika krafterna gravitation, underlagskraft, massa och moment och syftar till att förbättra motståndskraften och samarbetet mellan dessa krafter och samtidigt skapa en balans i kroppen med både rörlighet och styrka. Det ger oss bättre förutsättningar att undvika skador och röra oss fritt i både vår vardag och träning.
När passar 3D-träning?
3D träning är för alla! Vi lyder alla under samma fysiska lagar och kommer därför dra nytta av, och i viss mån använda oss av, träningsprinciperna för att få en välfungerande kropp. Det som skiljer sig från person till person är givetvis svårighetsgraden, vilket ofta handlar om rörelseomfång, hastighet och startpositioner.

 

Hur fungerar det?

3D-träning bygger på hur kroppen reagerar på de olika krafterna gravitation, underlagskraft, massa och moment. Eftersom dessa krafter bestämmer hur vår anatomi ser ut så vill 3D-träning förbättra motståndskraften och samarbetet dem emellan – att skapa en balans i kroppen med både rörlighet och styrka. Det ger oss bättre förutsättningar att undvika skador och röra oss fritt i både vår vardag och träning.

 

Fördelar med 3D-träning

Fördelarna med 3D-träning är många! Om kroppen bättre kan hantera de fysiska krafterna minskar onödig energiåtgång, lederna samspelar bättre – och mår bättre. Samtidigt är kroppen i skick att användas för det vi har behov av, som i idrott, motion eller vardagsaktiviteter.

 

Balans mellan rörlighet & stabilitet

För att förstå hur kroppen reagerar på olika krafter måste vi också förstå att kroppen inte är stöpt i en fast form. Tanken bakom funktionell träning är baserad på principer som inte tenderar att ändras, vad som dock ändras är hur minsta motståndets lag ser ut för varje enskild individ, hur vi lättast rör oss obehindrat. 

Balans mellan rörlighet och stabilitet är viktigt och därför bör vi inte separera dessa. Våra övningar, vår träning, behöver vara utformade så dessa två kopplas samman och kompletterar varandra. Är en del av kroppen för rörlig kommer den inte motstå krafter på ett effektivt sätt, har vi för mycket stelhet så kommer heller inte kraften spridas på rätt sätt i kroppen.

 

Att tänka på!

I 3D-träning står Individen i centrum! Detta innebär att alla som vill träna 3D-träning behöver hitta sin egen funktionella tröskel i varje övning. Det handlar om att ta hänsyn till hur kroppen fungerar och ser ut, samt eventuella skador och begränsningar av olika slag, och vara lyhörd för detta. Vi är olika och oftast ser rörelserna olika ut beroende på vem som genomför dem.

 

Vill du träna 3D-träning individuellt med Personlig Tränare gör du det genom att boka en PT-timme alternativt teckna fler timmar. Är du mer intresserad av att träna i grupp så är du välkommen på ett gruppträningspass där 3D står i fokus.

bottom of page