Utbud

Min passion ligger i att se människor utvecklas, att nå sina mål och framför allt, att se glädjen hos mina klienter när de har lyckats med något de tidigare inte trodde var möjligt, det slår det mesta!

Oavsett fysisk nivå, målsättning eller ålder tror jag att alla människor i huvudsak drivs av glädje. Därför försöker jag alltid att jobba med övningar som mina klienter trivs med – men samtidigt är utmanande såklart. Jag är övertygad om att träningen blir utförd och målen uppnådda när träningen är just utmanande och rolig. Tillsammans sätter vi målen och tar klivet ut ur bekvämlighetszonen.

För mig är helheten viktig – det handlar inte enbart om att träna och äta rätt - det handlar om en livsstil, en känsla av välmående, både fysiskt och psykiskt. Vi har bara en kropp och den behöver rörelse för att må bra och hålla livet ut.

Gruppträning och medlemskap

150 kr

Schema och klassbeskrivningar hittar du under fliken "The Studio". Här kan du boka din klass!

Engångsbiljett: 150:-

12-klipp: 1200:-

Medlemskap MINI (2 pass/vecka) sex månader: 650:-/månad eller 3600:- för hela perioden.
Medlemsskap OBEGR sex månader:
850:-/månad eller 4700:- för hela perioden.

PT-paket BAS (12 tim)

8.280 kr

Du har 12 PT-timmar att fördela enligt dina önskemål, men jag kommer också att ge dig min rekommendation om hur du på bästa sätt kan utnyttja dina timmar. På 12 timmar kommer du att ha goda möjligheter att komma igång med din träning på ett tryggt och säkert sätt. Vill du köpa PT-paket BAS? Skriv ett meddelande till mig under Kontakt så hör jag av mig.

PT-duo 60

1.050 kr

Personlig träning för två! Har ni ett gemensamt mål, vill ha extra pepp eller investera i en god hälsa tillsammans? Oavsett anledning blir det roligare när vi gör det tillsammans. Träna med en kollega, sambon eller din bästa kompis.

 

Ni kan antingen boka ett engångstillfälle för 1050:- eller så tecknar ni ett paket enligt alternativ nedan:

PT-duo BAS 12 tim: 10.800 kr

PT-duo MEDIUM 24 tim: 20.400 kr
PT-duo LARGE 36 tim: 28.800 kr

Företagsträning

Offert per förfrågan

Vill du som chef ha aktiva medarbetare?

Att satsa på hälsa och träning för sina anställda ger dig otroligt mycket tillbaka i längden. Piggare, friskare och nöjdare anställda är bara några punkter. Jag kommer ut till dig som företagare och tränar dig och din personal. Vi jobbar i team eller enskilt efter egen förmåga. Varje pass skräddarsys efter era förutsättningar och behov. Planerar ni en friskvårdsdag så rekommenderar jag ett Bootcamp om ni vill vara ute. Härligt pass där alla kan vara med, där vi jobbar både enskilt, i par och i grupp. Eller varför inte kontorsträning med genomgång av övning som du enkelt kan ta till om du känner dig stel eller vill öka din rörlighet. Bästa sättet att förhindra ohälsa är att satsa på hälsa! Kontakta mig för mer information och offert.

Mätning, kroppssammansättning

400 kr

Med en kalipermätning kan jag mäta din kropps fettprocent. Jag mäter enligt 3-punktsmetoden. Med en tanitamätning kan du få mer detaljerad information om vad din kropp innehåller, bland annat fettmassa, vatten, muskelmassa, skelett, fysisk ålder.

PT30

450 kr

Har du ont om tid men vill få till din träning på ett smart och effektivt sätt? Då är PT30 helt rätt för dig! På PT30 blir du serverad pepp, inspiration och jag garanterar svettfest.

PT-paket MEDIUM (24 tim)

15.600 kr

Du har 24 PT-timmar att fördela enligt dina önskemål, men jag kommer också att ge dig min rekommendation om hur du på bästa sätt kan utnyttja dina timmar. På 24 timmar kommer du att komma igång med din träning på ett tryggt och säkert sätt samtidigt som du kommer att få chansen till att utmana dig själv på ett spännande sätt. Vill du köpa PT-paket MEDIUM? Skriv ett meddelande till mig under Kontakt så hör jag av mig.

PT Small Group (4-8 pers)

1.900 kr

Är ni flera som vill dela på en Personlig Tränare så är detta det perfekta alternativet! Att träna i grupp men ändå få den personliga touchen ger en fantastisk känsla och utveckling. Träningen kan bedrivas utomhus, på en träningsanläggning eller enligt överenskommelse. Här kan du boka en timme - om du vill så syr vi ihop flera tillfällen till er och du får då ett annat pris, enligt offert.

Träningsupplägg

800 kr

Vill du ha träningsinspiration, eller bara komma igång med din träning? Då kan du beställa ett träningsupplägg som är anpassat utifrån ditt mål och dina förutsättningar. Du besvarar ett kortare frågeformulär samt en gör en hälsodeklaration, som sedan ligger till grund för ditt personliga upplägg.

PT60

850 kr

Vill du träna en timme med Personlig Tränare för att få lite pepp och inspiration, eller bara komma igång, så boka en träningstimme!

PT-paket LARGE (36 tim)

22.500 kr

Du har 36 PT-timmar att fördela enligt dina önskemål, men jag kommer också att ge dig min rekommendation om hur du på bästa sätt kan utnyttja dina timmar. På 36 timmar kommer du både att komma igång med din träning på ett tryggt och säkert sätt, samtidigt som du kommer få chansen att träna i flera olika träningszoner, allt för att utmanas och utvecklas på ett optimalt sätt. Vill du köpa PT-paket LARGE? Skriv ett meddelande till mig under Kontakt så hör jag av mig.

Löpgrupp

Kontakta för pris

Vill du ha sällskap på din löpträning? Eller vill du lära dig springa smartare och få en utveckling i ditt löpsteg? Eller vill du helt enkelt bara bli bättre på att springa?

Då kan du antingen hänga med Happy Runners på förbestämda dagar, eller så samlar du ihop ditt eget gäng och anlitar mig som löpcoach. Mejla på maria@happy-training.se för mer information om dag, tid, pris.

Kostprogram

800 kr

Om du vill gå ned eller upp i vikt, eller bara få bättre koll på vad du äter, kan jag ta fram ett kostprogram för din räkning.

Kosten är bara en del i din livsstil – en del av vardagen – och jag ser det som viktigt att ha en god balans i sin kosthållning. Målet för ett kostschema är att du ska få en djupare förståelse för vad just din kropp behöver och mår bra av, allt för att kunna prestera så optimalt som möjligt.

Kraftbar

Frilagd_jordnöt.png
Frilagd hassel.png
Frilagd_ingefära.png

Goda ekologiska energitillskott med ärligt innehåll. Perfekt mellanmål efter träningen. Finns att köpa i The Studio.

Holistic

Här hittar du information om Holistic produkter. Du mejlar mig på maria@happy-training.se för att beställa dina produkter. Om du inte är säker på vad just du behöver, kontakta mig så hjälper jag dig!

CreoleChickenSweetPotato_small.png
HalloumiVeggiePot_small.png

Foodbox

Ett lättillgängligt och enkelt lunch- och middagsalternativ efter träningen. Nu kan du äta god, näringsriktig mat som redan är färdiglagad och perfekt anpassad för dig. Finns att köpa i The Studio.

Fyll i formuläret här om du är intresserad av

att börja träna med mig.

Konsultation

Hälsodeklaration

Fyll i formuläret här om du är intresserad av

att börja träna med mig.

© 2017 av Jag hjärtar

Happy Training by MKA, The Studio Fältmätargatan 12, 72135 Västerås