top of page

Enforfin-bakis.


På lördag har det gått fyra veckor sedan premiären av The Studio - min alldeles egna tränings-oas.

Eller träning förresten. Det handlar ju inte bara om träning hos mig. Det är så många andra bra saker som behöver få ta plats i varje människa, just för att den människan ska få må så bra som möjligt.

Men det tar vi en annan gång. Nu handlade det om att jag, fortfarande, befinner mig i något slags overkligt endorfinrus, som på något märkligt sätt växlar till endorfinbakiskänslor. Ni vet, så där upp och sedan ned. Om och om igen.

Men visst är det WOW liksom. Att jag numera har min egen oas.

En oas där jag får möjligheten att träffa alla härliga människor - allt ifrån nybörjare som vill komma igång med sin träning, göra en livsstilsförändring, till redan träningsvana som söker inspiration och nya utmaningar. Ung som äldre. ALLA. Både i sessioner där vi jobbar enskilt, men också i gruppträning, små fina personliga grupper.

Ledordet är - it's all about happytraining.

INVIGNINGEN.

Ja jisses!

Med Redbull-spralliga fjärilar i magen var det äntligen dags.

Ballonger skulle blåsas, rosa band sättas upp - sådant där tjusigt att klippa prick klockan 12, Goodiebagsen på plats, musiken checkad, fotografen Linda beredd, VIP-gäster på plats, tilltugg och dryck redo.

Och så familjen såklart. Utan dem, nej. Med dem, JA!

Jag hade en önskan, ett hopp, om att alla 50 Goodiebagsen skulle gå åt - då skulle jag vara supernöjd med responsen.

---> Det kom lite drygt 100 personer - FATTA - 100 personer.

Och alla hade de med sig blommor och bubbel, kramar i massor, alla ville vara med och tävla, leka och kika runt.

Så, tack till dig som kom och gjorde min dag!

Ett extra varmt tack till mina fantastiska sponsorer till de grymt fylliga Goodiebagsen samt fina vinster till tävlingarna, ni är alla guld värda: Kraftmark - Holistic - More Musli - Mi's Fotvård - Kenzan Ekotorget - Made by Jeanettes - The Academy - Fitness-shopen - Nocco - Barebells

Jag vill också rikta ett varmt tack till mina fina och inspirerande gäster denna dag: Mia Ånemyr - Isabella Vilén - Therese från Holistic.

Det finns inte tillräckligt mänga ord för att beskriva denna dag. Du får titta på bilderna.

Och så är du självklart varmt välkommen in!


Senaste inläggen
Arkiv
Taggar
Inga taggar än.
bottom of page