top of page

Piska, morot och 100% engagemang.

Om du skulle anlita en Personlig Tränare. vad skulle du ha för krav och önskemål kring detta?

Vad skulle du ha för förväntningar, önskemål?


Hur skulle du INTE vilja ha det?


Manlig eller kvinnlig? Ung eller äldre? Tjock eller smal? (vem som nu satt de normerna?)


Spelar det någon roll då? Kan man inte bara ta någon man sett göra coola övningar på sociala medier? Eller köra samma som kompisen, fastän du egentligen inte vet om den tränaren kommer passa just dig?


SÅKLART det spelar roll!


För DIG. Det är du som avgör vad just du behöver. Men du behöver vara kritisk i ditt val.

Är tränaren kunnig? Seriös? Påläst? Uppdaterad i de senaste rönen, forskning, studier?

Lyssnar tränaren på dig? Har tränaren förstått vad du önskar uppnå?


Ja, det finns en del att tänka på. Och det är DU som har ansvaret för att ta reda på så mycket du bara kan om den du tänker anlita, ställa frågor, ifrågasätta - och så vidare.


När du väl har valt - då har du också gjort ett val att lita på denna personen och därmed engagera dig till 100%.

Då duger det inte att dyka upp på PT-timmen och inte ha ätit frukost eller lunch. Det duger inte att inte göra sina hemläxor. Det duger inte att skylla ifrån sig.


Det duger definitivt inte att säga: "Jag har betalt för mina timmar så jag har väl ändå rätt att välja hur jag vill nyttja dem."


Nix. Nope. Njet. Nej, No. Eller ja, det kanske funkar så hos andra tränare, men inte hos mig. Någonstans på vägen har du ju valt att anlita just mig. Och då får du vackert lita på mig att vi ror det hela i land. Men det kräver att DU JOBBAR FÖR DET.

Inget kommer liksom gratis. Att nå sina mål kräver engagemang, tid, svett, tårar, tålamod, jävlar-anamma. Och det är här min roll är viktig. Jag stöttar dig, jag lyfter dig, jag peppar dig. Men jag gör inte jobbet åt dig.


Mina kärnvärden, dvs de saker jag står för och värderar högt, är något jag alltid strävar efter att agera efter när det kommer till träning och coachning. Och jag kommer fortsätta ställa krav på dig.


Comments


Senaste inläggen
Arkiv
Taggar
Inga taggar än.
bottom of page